sábado, 4 de octubre de 2008

Day.... buf! Ens hem descontat! VISITA A YORK

Holaaaaaaaaaa!!!
Abans que res demanar disculpes per no actualitzar abans... i es que entre que hem començat classes i que ni una ni l'altra hi pense... us hem abandonat una mica... potser vol dir que comencem a passar-ho una mica bé?!
Fa just una setmana vam anar a una petita ciutat que hi ha prop de Leeds: YORK. Ens va encantar i vam disfrutar-la molt! La veritat sigui dita... seria ideal per fer-hi un Erasmus! A Laia li va recordar a Flix pel canal-riu que hi havia, per la gent remant, per la verdor... QUE BONICA!!!
Cathrin (Alemanya), Lots (Països Baixos), Irina, Laia, Tim (Dinamarca), Ronald (Trinidad i Tobago), Carmen (California-USA) i Paloma (Burgos)
Irina al "museu" de jardins de York. Super bonics. Una noria de fons.
La vora del canal-riu on vam dinar. Tot el sol de ple!! Oooohhh! Quin gustet!!!
El castell, petit però guapet. No vam entrar perquè com sempre ens tocave pagar....

Fira del menjar on hi havia una paradeta Spanish fent paella... pareix que tingo més bona pinta que la que vam fer ahir però la veritat és que no feia molta oloreta.... I lo curiós.... la umlaut (la dièresi alemanya) damunt de la E... quin sentit té?! Encara ens ho preguntem... I això que els que cuinaven eren espanyols...

Fora de la catedral amb el sol de cara! jajajaja! Fotem uns caretos que no veigos!

El canal-riu amb gent remant.... molt bonic!!!
Pròxima actualització... en poques hores! Esperem!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

The York Eye, la Minster, el riu Ouse... quina enveja, noies!! Ja us vaig dir que era molt xula la ciutat!! Quina enveja, eh? :P jajaja. Espero que us vagi molt bé tot per allà i que disfruteu a tope!!!!

Marta dijo...

Hoooolaaaa!! Quina envejaaa, però sana, ee?
La noria s The York Eye! :)
Ja heu fet més excursionetes i paarties??
un peto ben fort i enjoy the erasmuuuuuuuuuuuuus!!
Marta (muste)