viernes, 17 de octubre de 2008

Visita a la Art Gallery de Leeds

Holaa!!!
El dilluns vam anar amb la classe de "What is cultural studies" a la galeria d'art de Leeds. A l'arribar una noia ens va fer una xerrada dels origens de la galeria, de les obres exposades... Tot seguit vam fer una visiteta pel nostre conte.
Aqui podeu veure una "union jack" (la bandera del Regne unit) feta amb trossos de coses trobades porai. La veritat és que de lluny es veu ben bonica... però d'aprop... sol veies trossets de plàstic bruts!

Aqui teniu una rentadora trossejada... jo he pogut veure (amb l'ull artístic...) un ratolí que trasteja per coses velles i brutes... però ves a saber que hi veuen ells! La dona que ens va fer la xerrada va dir que no hem de llegir el que diuen els cartellets.... que tot el significat sorgeix entre l'obra i la persona que l'admira. Jo, Laia, no vai admirar molt... vaig fer una cara de... "què cony és això?¿?"...

I aqui tenim una altra cosa que.... què signifique?!?! Pues no se, cadascú que es trego les pròpies conclusions!! Les mans de persones que volen agafar algo desesperadament?? La veritat és que fa por... Sinó mireu la cara de Irina! :P

I finalment, la que més em va agradar! Uns ulls que, a part que són preciosos, et donen una impressió molt rara... gent miran-te, una mirada neta,... no se! Si voleu podeu comentar el què veieu! Ja sabeu... el significat el troba la persona que està admirant una obra!

I al acabar de donar la volta per la galeria... ens n'anem a l'entrada, on en teoria haviem quedat en la profe i la resta dels "classmates"... però SORPRESAAAAAAA!! No hi havia ni déu... Mos van plantar xeik!!! Que forrrrrrrt!

Dilluns, per seguir el curs d'aquesta assignatura, veurem SINGIN' IN THE RAIN! Esperem que sigo ben interessant! Esperarem el moment de... "I'm singin' in the raaaaaaaaaaaain!!"

BESITOOOOOOOOOOOS

No hay comentarios: