lunes, 15 de diciembre de 2008

Sopar Txec!!

Sol arribar St. Nicholas ens va rebre amb els seus àngels i dimonis tot preguntant-nos si ens haviem portat bé durant l'any... A nosaltres ens va acusar de beure fins emborraxar-se i de robar (no direm què a qui... jajaja) i llavors ens demanava que si de veritat voliem anar al cel haviem de cantar alguna cançó així que vam cantar "Al 25 de desembre fum, fum, fum... ha nascut un minyonet ros i blanquet ros i blanqueeeet, fill de la verge mariiiia es nat en una establiaaaa fum, fum fuuuum" XD
Tot seguit l'àngel et feia entrega d'una nou amb un paperet en el que hi havia frases escrites com ara "Tan sols existeix un èxit: el de ser capaç de viure la teva vida a la teva manera!"


I... a l'entrar a la cuina ens trobem en una dolçor que no veigueu...... Ah, i no ens descuidem de la llum de les veletes que ens van fer decaure a ple sopar...... Quina son!!! :PAlberto (Santander) i jo menjant una deliciosa barreja de galetes de ginebra amb plàtan recobert de xocolataaaa!!! mmmmmmmm... I, Alberto no se que menjave aqui........ devia de ser un dels canapès raros aquells... jajaja


I aquí tenim el postre, que després de 4 hores menjant amb un desordre típic txec (es veu que primer dolç, després les llenties, després més dolç, després l'amanida, després més dolç i finalment el postre... :S). Pues això és el postre que no estava gens malament... però com els de les mamis res, eh?!?!?!
I aquí tots els assistents a la festa txeca. Va ser una gran festa, ben currada i amb LLENTIES!!! mmmmm.... ELS TXECS SÍ QUE EN SABEN DE CUINAR!!

No hay comentarios: